Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2020 11:05
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Zeman chce uspořádat ceremoniál k udělování státních vyznamenání 28. října. Navzdory restrikcím

NEWS ČESKO MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident Miloš Zeman si ceremonii přeje, přestože od středy platí přísná protikoronavirová opatření.

Státní ceremonie k udílení vyznamenání na státní svátek, tedy 28. října, by se konat měla. Takové stanovisko zaujímá prezident Miloš Zeman. Jak píší Novinky, Zeman se snaží udělat všechno pro to, aby mohlo slavnostní předávání medailí na Pražském hradě proběhnout i za výjimečných protikoronavirových podmínek, které včera vláda vyhlásila. Hygienici nyní prošetřují možnosti.

Doporučeno
Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání 13. října 2020 10:13

Vláda, kvůli zhoršujícím se koronavirovým podmínkám, včera vyhlásila opatření, která mají zabránit dalšímu šíření nemoci. Mezi nimi je také zákaz shromažďování lidí nad šest osob kromě „klasických výjimek“, jak uvedl ministr zdravotnictví Roman Prymula, kterými myslí rodiny s vícero členy a další.

Domů
Sdílet
Diskuse