Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 13:10
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Už mě nechytí policisté, scéna umírala, tak jsem ji zachránil jako hrdina. Frayer Flexking má bomby jak bitch

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Frayer Flexking již brzy vydá svůj debutový projekt, ještě před tím však zásobuje fanoušky klipy, singly a featy.

Frayer Flexking původně avizoval, že tuto skladbu nezveřejní na YouTube. „Na YouTube jsem to nedával, protože jsem se dozvěděl, že má v Evropě končit,“ řekl Frayer Flexking svým fanouškům.

Samozřejmě, šlo jen o legraci, ve skutečnosti jen čekal, než natočí se Senseyem i videoklip. Track je venku již několik týdnů a dnes jsme se dočkali i vizuálního zpracování.

Doporučeno
Frayer Flexking: Do dissu bych šel v případě, že by to byl někdo, kdo má větší hype než já (Rozhovor) Frayer Flexking: Do dissu bych šel v případě, že by to byl někdo, kdo má větší hype než já (Rozhovor) 14. června 2020 9:50

Frayer pomalu plní slib týkající se debutového projektu, který chce vydat ještě letos. „Chci to udělat co nejdříve. Mám strašně moc featů a chci je na to album nej**at všechny, protože si to chci splnit. Budou tam taková jména, co se k nim mnoho raperů ani nedostane. Chci, aby to bylo našlapané hlavně na koncertech, nechci to moc dělat tak, že tam budou lovesongy,“ řekl Flexking v našem rozhovoru ještě v létě.

Domů
Sdílet
Diskuse