Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. října 2020 20:47
Čas čtení 0:24
Dominik Vetrák

Naštvaná žena zabíjí všechny muže, kteří sexuálně obtěžovali ženy. Sleduj krvavý trailer příběhu o pomstě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Promising Young Woman se do kin dostane na Vánoce.

Promising Young Woman vypráví o dospělé a atraktivní ženě Cassandře (Carey Mulligan), která svůj vzhled využívá na zlákání mužů. Vybírá si ale jen ty, kteří sexuálně obtěžovali či přímo znásilňovali ženy. Chce se jim tak pomstít jménem všech bezbranných žen, které v životě zažily něco podobného.

Doporučeno
Andrea Kalousová nejen o první spolupráci: Smála jsem se pod vousy a říkala jsem si, že jsou úplní blázni (Rozhovor) Andrea Kalousová nejen o první spolupráci: Smála jsem se pod vousy a říkala jsem si, že jsou úplní blázni (Rozhovor) 12. října 2020 9:07

Nejde o žádné soudní drama. Cassandra sexuální devianty vraždí, mučí a způsobuje jim bolest. Jde o nepříjemný krvavý příběh o pomstě, který bude bohužel rezonovat asi navždy. Snímek se má do kin dostat už tyto Vánoce. Vzhledem k tomu, že se všechny filmy odkládají, s tím však moc nepočítej. Režie se ujala Emerald Fennell, tvůrkyně 2. série skvělého seriálu Killing Eve.

Domů
Sdílet
Diskuse