Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 27. 9. 2022
13:50
Řidič s 2,6 promile alkoholu projel v kradeném taxíku Prahou. Ohrožoval okolí, v podzemní garáži prorazil závoru.Řidič s 2,6 promile alkoholu projel v kradeném taxíku Prahou. Ohrožoval okolí, v podzemní garáži prorazil závoru.
12:52
Medveděv znovu mluvil o jaderných zbraních. Pokud hrozba pro Rusko překročí limit, použijeme je bez konzultací a svolení, uvedl.
11:37
Na rusko-gruzínské hranici jsou obrovské kolony. Putin tam poslal armádu, která má povolávat Rusy prchající před mobilizací.
11:03
NASA úspěšně otestovala první planetární obranu na světě. Sonda Dart narazila do asteroidu Dimorphos.NASA úspěšně otestovala první planetární obranu na světě. Sonda Dart narazila do asteroidu Dimorphos.
9:49
Minimální teplota na pracovišti může být nižší. Vláda povolila její snížení o dva stupně.
7:49
Putin udělil ruské občanství Edwardu Snowdenovi. V roce 2013 zveřejnil tajné dokumenty USA.Putin udělil ruské občanství Edwardu Snowdenovi. V roce 2013 zveřejnil tajné dokumenty USA.
Pondělí 26. 9. 2022
18:05
VIDEO: Rus zastřelil důstojníka z odvodní komise. Odpor proti částečné mobilizaci roste.VIDEO: Rus zastřelil důstojníka z odvodní komise. Odpor proti částečné mobilizaci roste.