Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 25. 7. 2021
8:53
Na duhový pochod v Budapešti přišly desítky tisíc lidí. „Chceme v této zemi žít stejně jako každý jiný,“ vzkazují vládě.Na duhový pochod v Budapešti přišly desítky tisíc lidí.„Chceme v této zemi žít stejně jako každý jiný,“ vzkazují vládě.
Sobota 24. 7. 2021
16:02
Lil Nas X v novém klipu tančí ve vězení s vězni ve sprše. V cele má vzácné ceny a nakonec z ní utíká pryč.Lil Nas X v novém klipu tančí ve vězení s vězni ve sprše. V cele má vzácné ceny a nakonec z ní utíká pryč.
13:27
SpaceX poletí k měsíci Jupiteru. Elon Musk podepsal kontrakt s NASA.SpaceX poletí k měsíci Jupiteru. Elon Musk podepsal kontrakt s NASA.
12:46
EA ohlásilo remake legendární hry Dead Space. Zahraješ si ho jen na PC a next-gen konzolích s nádhernou grafikou.EA ohlásilo remake legendární hry Dead Space. Zahraješ si ho jen na PC a next-gen konzolích s nádhernou grafikou.
9:44
Nový horor Jordana Peela se jmenuje Nope. Víme, kdo si v něm zahraje a kdy se dostane do kin.Nový horor Jordana Peela se jmenuje Nope. Víme, kdo si v něm zahraje a kdy se dostane do kin.
8:33
Německé gymnastky protestují proti sexualizaci. Na OH si obléknou jednodílné soupravy, které zakryjí téměř celé tělo.Německé gymnastky protestují proti sexualizaci. Na OH si obléknou jednodílné soupravy, které zakryjí téměř celé tělo.
7:00
Tommy Cash se vrací do Česka. Extravagantní raper se dnes večer představí v Brně.Tommy Cash se vrací do Česka. Extravagantní raper se dnes večer představí v Brně.
Pátek 23. 7. 2021
19:14
V Battlefieldu 2042 si zahraješ na legendárních mapách z Bad Company 2 či BF3. Sleduj nostalgický mód v úžasném gameplay traileru.V Battlefieldu 2042 si zahraješ na legendárních mapách z Bad Company 2 či BF3. Sleduj nostalgický mód v úžasném gameplay traileru.
17:52
Zakouřené a smradlavé pokoje s výhledem do zdi. Český olympionik popsal tokijský přesun do izolace.Zakouřené a smradlavé pokoje s výhledem do zdi. Český olympionik popsal tokijský přesun do izolace.