Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2021 14:26
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

PETA chce, aby tvůrci odstranili z filmu Jackass Forever všechny scény se zvířaty

PETA chce, aby tvůrci odstranili z filmu Jackass Forever všechny scény se zvířaty
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jackass Forever se do kin dostane už za pár měsíců.

Organizace PETA bojující za práva a bezpečnost zvířat vydala po traileru na Jackass Forever prohlášení, v němž od studia Paramount Pictures žádá, aby z filmu odstranilo všechny scény se zvířaty. Lidé z týmu Jackass je totiž využívají v několika svých šílených scénách, v nichž se například nechají kousnout hadem či nabrat býkem na rohy.

Doporučeno
Nový horor Jordana Peela se jmenuje Nope. Víme, kdo si v něm zahraje a kdy se dostane do kin Nový horor Jordana Peela se jmenuje Nope. Víme, kdo si v něm zahraje a kdy se dostane do kin 23. července 2021 19:26

PETA tedy požaduje, aby nic takového ve filmu nebylo. Jde však o poslední film ze série v podání původní skupiny herců, a tak pochybujeme, že studio donutí tvůrce cokoli odstraňovat. Právě naopak, takové články a zprávy pro ně zřejmě budou znamenat reklamu zdarma.

V Jackass Forever znovu potkáš známé tváře jako Johnnyho Knoxvilla, Steva-O, Chrise Pontiuse, Jasona „Wee Mana“ Acunu a další. Bam Margera se však ve filmu neobjeví. Z party ho vyrazili kvůli údajnému porušení smlouvy.

Domů
Sdílet
Diskuse