Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2021 11:42
Čas čtení 0:50
Ondřej Jarůšek

ČHMÚ varuje: Celé Česko o víkendu zasáhnou velmi silné bouřky, výstraha platí pro všechny kraje republiky

ČHMÚ varuje: Celé Česko o víkendu zasáhnou velmi silné bouřky, výstraha platí pro všechny kraje republiky
Zdroj: Unsplash/Brandon Morgan/volně k užití
NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Meteorologové vydávají výstrahu před velmi silnými bouřkami, které o víkendu zasáhnou celou Českou republiku.

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal výstrahu před velmi silnými bouřkami, které mají o víkendu zasáhnou celé území České republiky. Na blížící se bouře meteorologové upozorňovali už v předchozích dnech formou předběžného varování, výstraha však tehdy ještě v platnosti nebyla. 

Doporučeno
Do roku 2050 se už s oteplováním nedá nic dělat. Když do té doby omezíme skleníkové plyny, můžeme klima ovlivnit, říká Zahradníček Do roku 2050 se už s oteplováním nedá nic dělat. Když do té doby omezíme skleníkové plyny, můžeme klima ovlivnit, říká Zahradníček 8. července 2021 15:33

Podle ČHMÚ by se bouřky měly dostavit už dnes večer, a to zejména v krajích na jižní polovině země, tedy zejména ve Zlínském, Jihomoravském a Jihočeském kraji, dále ale také na Vysočině nebo kraji Plzeňském a Karlovarském. Pro tyto kraje dnes platí nízký stupeň nebezpečí.

Domů
Sdílet
Diskuse