Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. července 2021 8:23
Čas čtení 0:51
Richard Balog

Cardi B vlastní sbírku kabelek značky Hermès v hodnotě několika desítek milionů korun

Cardi B vlastní sbírku kabelek značky Hermès v hodnotě několika desítek milionů korun
Zdroj: Instagram/@iamcardib
MÓDA
Uložit Uložené

Známá raperka jich má téměř 30 a s nakupováním dalších neplánuje přestat. Stejnou zálibu má i její manžel a 3letá dcera Kulture.

Není žádnou novinkou, že přední rapeři se předbíhají v tom, kdo vlastní větší dům, větší zlatý řetěz nebo více diamantových přívěsků. V posledních letech se však začaly ve velkém nakupovat i luxusní kabelky Birkin od značky Hermès, informuje Hypebeast.

Pravděpodobně nejhodnotnější sbírku vlastní bývalá striptérka a dnes úspěšná raperka Cardi B, která má v šatníku 26 různých provedení a s nakupováním dalších neplánuje přestat. Stejnou zálibu má i její manžel, raper Offset, a 3letá dcera Kulture, která dostala první kabelku Birkin za přibližně 190 tisíc korun loni.

Doporučeno
Billie Eilish se hledá, široké mikiny vyměnila za korzety. Její kariéra má rychlejší spád než Lady Gagy Billie Eilish se hledá, široké mikiny vyměnila za korzety. Její kariéra má rychlejší spád než Lady Gagy 24. července 2021 12:30
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Ceny za kabelky Birkin se pohybují v rozmezí od 180 tisíc do 13 milionů korun v závislosti na velikosti, použitých materiálů a různých jiných požadavcích budoucího majitele. Čekací doba je často i několik let. Ne však, pokud jsi známá raperka a na Instagramu máš 100 milionů sledovatelů.

Samotná sbírka Cardi B má hodnotu minimálně 25 milionů korun. Na fotografiích můžeš vidět, že současná královna ženského rapu vlastní desítky barevných provedení z klasické, ale i krokodýlí kůže, ke kterým se běžný člověk nedostane.

Manželský pár se již v minulosti vyjádřil o své zálibě v nakupování kabelek Birkin od Hermès: „Hip-hop přináší módní trendy. Říkáte, že snižujeme jejich hodnotu? Ne, ve skutečnosti ji zvyšujeme.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Domů
Sdílet
Diskuse