Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 20:28
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

V Battlefieldu 2042 si zahraješ na legendárních mapách z Bad Company 2 či BF3. Sleduj nostalgický mód v úžasném gameplay traileru

V Battlefieldu 2042 si zahraješ na legendárních mapách z Bad Company 2 či BF3. Sleduj nostalgický mód v úžasném gameplay traileru
Zdroj: Electronic Arts
TECH
Uložit Uložené

Battlefield 2042 odhaluje multiplayerový mód, který ocení hlavně fanoušci předešlých titulů.

Společnost EA během prezentace budoucích her EA Play ukázala i Battlefield 2042 včetně očekávaného, nostalgického módu s kódovým označením Battlefield Hub. Ve skutečnosti se jmenuje Battlefield: Portal a hráčům dovolí bojovat na legendárních a oblíbených mapách z her jako Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 či Battlefield 3.

Očekáváme, že postupem času budou přibývat mapy z dalších titulů, jako Battlefield 4 a 1.

Doporučeno
Tetris tě v této skvělé hře dokáže svým emotivním audiovizuálním zpracováním rozplakat. Tyto hry za babku musíš vyzkoušet! Tetris tě v této skvělé hře dokáže svým emotivním audiovizuálním zpracováním rozplakat. Tyto hry za babku musíš vyzkoušet! 21. července 2021 13:19

Všechny mapy byly předělány do jejich původní podoby, avšak již v next-gen grafickém kabátku. Na módu je zajímavé i to, že na jednotlivých mapách budeš moci hrát jak s původními zbraněmi ze starších her, tak se zbraněmi a gadgety z Battlefield 2042.

Navíc si budeš moci každý level přizpůsobit podle vlastních představ, ať už je to druh zbraní, množství hráčů nebo kombinace herních módů. Přiblíží ti to trailer níže.

Vývojáři budou postupně obohacovat i tento mód, ale nové mapy, zbraně a další obsah dostane i základní multiplayer s novými mapami. Na začátku tedy bude dostupných 7 obrovských map pro 2042 a 6 legendárních map pro mód Portal.

Toto jsou jednotlivé mapy v módu Portal: Caspian Border a Noshahr Canals z Battlefield 3, Battle of the Bulge a El Alamein z Battlefield 1942 a Arica Harbor společně s Valparaiso z Bad Company 2. V módu Portal budou dostupné i všechny mapy pro 2042. Battlefield 2042 vychází pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S už 22. října 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse