Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 16:30
Čas čtení 4:39
Dominik Vetrák

Většinu nejočekávanějších filmů a seriálů v červenci uvidíš na Netflixu. Vyplatí se vůbec platit si jiné streamingové platformy?

Většinu nejočekávanějších filmů a seriálů v červenci uvidíš na Netflixu. Vyplatí se vůbec platit si jiné streamingové platformy?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Zase bude obsahu ke sledování nepočítaně. A zase většinu měsíce strávíme u Netflixu.

Při pohledu na program kin máme dojem, že minimálně v následujících měsících budou streamingové platformy a kina nabízet vyvážené množství atraktivního obsahu. Stále nemáme ponětí, jak to všechno ovlivní tvorbu filmů a návštěvu kin, ale jedno je jisté – streamingové platformy tak brzy neskončí. Co nám tedy nabídnou v červenci?

Doporučeno
5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 30. června 2021 14:30

Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness – 8. červenec

Děj animovaného seriálu se bude odehrávat mezi 4. a 5. hrou. Hlavními postavami budou Leon S. Kennedy a Claire Redfield. Role postav si zopakovali herci z Resident Evil Remake 2 a kromě kvalitních hlasů se můžeme těšit i na kvalitní animaci, která v animovaných projektech vůbec není běžná. Trailer láká na velmi slušnou, místy hororovou a místy akční zombie záležitost s oblíbenými postavami z her. Horší než celovečerní animované filmy z tohoto světa to už být nemůže, takže se na seriál těšíme.

Atypical – 9. červenec

Finále milovaného teenagerského seriálu o Samovi Gardnerovi (Keir Gilchrist), který trpí poruchou autistického spektra. Sam je však jedním z těch šťastnějších dětí. Jako 18letý je nesmírně aktivní, komunikativní, empatický a inteligentní. V prvních 3 sériích zažil už vše od vztahů, sexuálních zkušeností, zničeného přátelství přes manželské problémy rodičů až po odhodlání osamostatnit se a zkusit žít opravdový život dospělého člověka.

Zvládne to však vzhledem ke své poruše? Na to nám odpoví 4. série, která uzavře příběh těchto úžasných postav, co jsme si tak zamilovali.

Gunpowder Milkshake – 14. červenec

Děj se zaměřuje na ženskou agenturu nájemních vražedkyň. Hlavní postavu ztvárnila Karen Gillan. Jednoho dne se slituje nad svým cílem, kterým je 8leté děvčátko. Namísto zabití ji začne ochraňovat, čímž proti sobě poštve spoustu zabijáků.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet 1. března 2024 8:00

Kontaktuje tak svou matku (Lena Headey), se kterou dají dohromady vícečlenný ženský tým a pustí se do desítek zabijáků. Trailer vypadá jako příjemná béčková akční záležitost s fajn herečkami, takže pokud bude akce na vysoké úrovni, mohlo by to stát za to.

Beastars – 15. červenec

Anime zobrazuje moderní svět, ve kterém žijí zvířata s lidskými vlastnostmi. Nicméně nejsou to jen lidé se zvířecím vzhledem, něco si vzali i ze svých zvířecích instinktů a chování. Proto na začátku seriálu vlk loví zaječici, přičemž se do ní později zamiluje. Zvířecí sex ani vraždy nejsou tvůrcům tohoto anime cizí.

První série se nám nesmírně líbila a rozhodně nechala hodně prostoru na rozšiřování příběhu. Trailer napovídá, že se můžeme těšit i na zajímavé nové postavy, jako například na gigantického hada.

Explained – 16. červenec

Jde o dokumentární seriál od produkční společnosti Vox a Netflixu. Momentálně jsou dostupné dvě série a několik speciálních, zaměřených na sex, peníze či koronavirus. Dokument zábavným a zajímavým stylem představuje jednotlivá témata v 20 minutových epizodách plných přehledné infografiky, faktů a rozhovorů s relevantními specialisty.

Každý díl je namluvený jinou osobností. Pokud jsi seriál stále neviděl, určitě mu dej šanci. My se už nemůžeme dočkat 3. série. Rozhodně jde o náš nejoblíbenější a pro nás nejzábavnější dokumentární seriál.

Domů
Sdílet
Diskuse