Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Sazka.
22. července 2021 16:33
Čas čtení 1:29
Sponzorovaný obsah

Chtěl bys dostávat 100 tisíc korun měsíčně během příštích 20 let? Prozradíme ti, jak na to

Chtěl bys dostávat 100 tisíc korun měsíčně během příštích 20 let? Prozradíme ti, jak na to
Zdroj: Sazka
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Výhra v Extra Rentě od Sazky znamená jediné – 100 tisíc korun měsíčně po 20 let na tvém účtu. Takový příjem by si nechaly líbit i známé osobnosti, které se svěřily s tím, jak by výhru utratily.

Kdo z nás někdy nefantazíroval o tom, že by vyhrál v loterii? Takových bude asi málo. Nyní ti přinášíme další podnět k přemýšlení – představ si, že bys vyhrál v Extra Rentě od Sazky 100 tisíc korun měsíčně, které by ti přišly na účet 20 let po sobě. Představa podobné výhry nenechala chladnými ani šéfkuchaře Radka Kašpárka či herečku Ivu Pazderkou, kteří se svěřili s tím, jak by výhru utratili.

Doporučeno
Šťastný Fin vsadil 5 korun a vyhrál téměř 900 tisíc korun. Uhodl šílený výsledek závodů F1 v Monze Šťastný Fin vsadil 5 korun a vyhrál téměř 900 tisíc korun. Uhodl šílený výsledek závodů F1 v Monze 9. září 2020 13:22

Extra Renta od Sazky je splněný sen pro každého, který se nechce minimálně rok a půl ničemu a nikomu vázat. Zisk 100 tisíc korun měsíčně po dobu 20 let znamená, že máš nejen dostatek času, ale i financí ke splnění prakticky všech svých snů. Jaké sny by si v tomto případě splnil šéfkuchař Radek Kašpárek?

„Kdybych vyhrál Extra Rentu, tak bych cestoval ještě víc než teď, a to hlavně za dobrým jídlem,“ uvedl známý kuchař, jenž vlastní restauraci s michelinskou hvězdou s tím, že by to ale nebyla jeho jediná odpočinková záležitost. Rád by si projel legendární Route 66, zajel by si na sushi do Japonska, kromě toho by si ale našel čas i na zážitky jako potápění se mezi korály nebo skok padákem.

Sazka
Zdroj: Sazka

Spolu s ním se zasnila i herečka Iva Pazderková, která v poslední době propadla sportování. Kdyby vyhrála, věnovala by mu ještě více času. Našla by si ale také čas na relax, chtěla by se saunovat ve Finsku, dobýt vrchol sopky nebo se potkat s tučňáky. Se svými sny, spojenými s výhrou, se pak dále svěřily i další známé osobnost0,i jako cestovatel Kryštof Paleta nebo Matěj Dvořák, o nichž si můžeš přečíst zde.

Vsaď stovku a vyhraj 100 tisíc měsíčně na 20 let

K tomu, aby sis zahrál Extra Rentu, tě možná namotivuje skutečnost, že už od března existuje jeden rentiér, který hlavní výhru trefil. S kombinací čísel 12, 13, 17, 21, 23, 25 a 29 v prvním sloupečku, které za něj vybral terminál, vyhrál hlavní cenu. A to vsadil pouze stovku.

Výhoda této loterie je také skutečnost, že nemusí čekat, až se jackpot po vybrání velké výhry, vyšplhá na nějakou zajímavou částku. O hlavní výhru se totiž hraje každé pondělí. Takže pokud ti již bylo 18 let, můžeš si zde koupit vlastní vstupenku do slosování, kde se ti třeba vyplní tvé nejtajnější sny. Zbytek informací nalezneš v Kalendáři akci Extra Renty tady.

CHCI VYHRÁT RENTU
Domů
Sdílet
Diskuse