Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2021 12:22
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Babiš se fotil na koncertu Ewy Farne. „Cítím se zneužita,“ ohradila se zpěvačka

Babiš se fotil na koncertu Ewy Farne. „Cítím se zneužita,“ ohradila se zpěvačka
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS
Uložit Uložené

Zpěvačce se nelíbí, že se Babiš na sociálních sítích prezentuje fotografií z jejího koncertu.

Předseda vlády Andrej Babiš (ANO) se před pár dny na sociální síti Facebooku pochlubil fotografií z koncertu zpěvačky Ewy Farne, který se odehrál ve Vinařství Johann W ve Třebívlicích. Na příspěvek, ke kterému premiér napsal, že si show moc užil, však zareagovala i samotná zpěvačka, která se proti tomuto snímku razantně ohradila. 

Doporučeno
VIDEO: Odpůrci vládních opatření si spletli kolemjdoucího muže s Romanem Prymulou. Jeho vtipná reakce baví internet VIDEO: Odpůrci vládních opatření si spletli kolemjdoucího muže s Romanem Prymulou. Jeho vtipná reakce baví internet 8. srpna 2021 8:23

„Snažím se lidi skrze hudbu spíš pojit a politiku na koncerty netahat. A je mi hodně nepříjemné, že jste ji tam přivedl. Cítím se zneužita,“ napsala Farna do komentářů pod Babišův příspěvek.

Komentář zpěvačky dosud nasbíral více než 6,5 tisíce lajků, což je asi o 2 tisíce více, než má samotná Babišovova fotka.

Do nepříjemné situace se premiér Babiš dostal i v sobotu. Na předvolebním mítinku v Průhonicích totiž došlo ke konfliktu s odpůrci vládních opatření, při němž jeden z mužů na předsedu vlády vysypal vajíčka. Na místě musela zasahovat policie, která zadržela dva lidi. Premiér se po vyostření situace šel schovat do místní cukrárny. 

Domů
Sdílet
Diskuse