Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2021 13:27
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Brutální KO za 17 sekund. UFC bojovník soupeře ukončil kopem do hlavy

VIDEO: Brutální KO za 17 sekund. UFC bojovník soupeře ukončil kopem do hlavy
Zdroj: Chris Unger/Zuffa LLC/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY UFC
Uložit Uložené

Abdul Razak Alhassan se stal historicky sedmým bojovníkem, který si v UFC připsal tři nebo více knockoutů během první minuty boje.

Fanoušci smíšených bojových umění se v noci ze soboty na neděli dočkali dalšího velkého turnaje UFC. Akci v Las Vegas vévodila očekávaná bitva Barboza vs. Chikadze, kterou ovládl druhý z jmenovaných a soupeře ukončil ve třetím kole. Kromě toho jsme však viděli i řadu dalších atraktivních zápasů.

Doporučeno
150kilový obr Bob Sapp v ringu ničil soupeře brutální silou. Později byl obviněn, že záměrně prohrával zápasy 150kilový obr Bob Sapp v ringu ničil soupeře brutální silou. Později byl obviněn, že záměrně prohrával zápasy 26. srpna 2021 14:00

O jeden z nich se postaral například ghanský bojovník Abdul Razak Alhassan, kterému se v kleci postavil Ital Alessio Di Chirico. Zápas ale dlouhého trvání neměl. Alhassan totiž hned v úvodu prvního kola trefil svého soupeře tvrdým kopem do hlavy a rozhodčí zápas okamžitě ukončil. Na oficiální časomíře uběhlo pouhých 17 sekund.

Domů
Sdílet
Diskuse