Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2021 18:33
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Čína zakázala dětem a teenagerům online videohry ve všední dny. Hrát smějí jen v pátek a o víkendu

Čína zakázala dětem a teenagerům online videohry ve všední dny. Hrát smějí jen v pátek a o víkendu
Zdroj: JESHOOTS.COM, Unsplash.com
NEWS
Uložit Uložené

Od pondělí do čtvrtka si mladí Číňané nezahrají vůbec.

Čína začne regulovat čas, který mladí Číňané stráví u online videoher. Od středy zde začne platit nařízení, které osobám pod 18 let zakazuje hrát videohry ve dnech od pondělí do čtvrtka. V pátek, o víkendu a během státem uznaných svátků mohou mladiství hrát jednu hodinu denně. Informuje The Wall Street Journal.

Doporučeno
Když si v Praze předplatíš Lítačku, dostaneš 15 minut zdarma na sdíleném kole Když si v Praze předplatíš Lítačku, dostaneš 15 minut zdarma na sdíleném kole 30. srpna 2021 17:17

Stát, ve kterém žijí stamiliony mladých hráčů online her, nyní přitíží těm, kteří ještě nedospěli. Jejich koníček bude totiž omezen. Jak uvedla Národní tisková a publikační správa, mladí Číňané pod 18 let nebudou moci hrát online videohry od pondělí do čtvrtka. V pátek, o víkendu a ve státem uznávané svátky budou moci hrát pouze jednu hodinu denně. 

Zpět
Sdílet
Diskuse