Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. září 2021 7:32
Čas čtení 0:39
Jakub Paulík

VIDEO: Dal výpověď z práce, protože chtěl dělat pro Logana Paula. Ten ho však odmítl

VIDEO: Dal výpověď z práce, protože chtěl dělat pro Logana Paula. Ten ho však odmítl
Zdroj: Getty Images/Al Bello
ZAJÍMAVOSTI LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Odvážný čin narazil na překážku.

Američan Austin Wallace vydělával přibližně 100 000 dolarů ročně a se svojí prací byl relativně spokojený. Jednoho dne se ale rozhodl, že dá výpověď a známému youtuberovi Loganovi Paulovi nabídne své služby. Jak však můžeš vidět na jeho videu z TikToku, Logan Paul tuto nabídku odmítl.

Mladého muže vyslechl a vysvětlil mu, že žádného dalšího člena do svého pracovního týmu nepotřebuje, a v současné situaci by pro něj nebyl ani dobrým mentorem.

K Wallaceovi přistupoval slušně, přestože za ním přišel do backstage, aniž by ho někdo pozval. I když svého fanouška nezaměstnal, poradil mu, aby odešel do Los Angeles a začal si ve městě budovat kontakty.

Je však třeba říci, že tímto pokusem, ať už ho myslel vážně, nebo ne, na sebe přitáhl pozornost. Na TikToku ho sleduje téměř 130 tisíc lidí, ale jeho video s Loganem Paulem vidělo v době psaní článku 11,5 milionu uživatelů.

@aj_wallace69

Well here’s the end result with Jake’s brother Idk what to do at this point.

♬ original sound - Austin Wallace
Domů
Sdílet
Diskuse