Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2021 11:56
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Autoři kreslených pohádek Prasátko Peppa se baví na účet Kanyeho Westa: Nemuseli jsme vyprodat stadion a máme lepší recenzi

Autoři kreslených pohádek Prasátko Peppa se baví na účet Kanyeho Westa: Nemuseli jsme vyprodat stadion a máme lepší recenzi
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/na voľné použitie
HUDBA KANYE WEST
Uložit Uložené

Kanye West dostal od populárního portálu Pitchfork hodnocení 6. Známí autoři pohádek pro děti dostali 6,5, a tak si z rapera utahují, že to zvládli i bez listening party pro 50 tisíc lidí.

Kanye West může být sice s úspěchem projektu Donda spokojený, nepodařilo se mu však překonat momentálně největšího soupeře Drakea. Ten ho předběhl v počtu streamů za první den o více než třetinu a Ye si nedá za klobouk ani recenzi od prestižního hudebního portálu Pitchfork. Ten Kanyemu udělil jen šest z deseti bodů, čehož využili tvůrci pohádky Prasátko Peppa, aby si ze slavného rapera udělali srandu na Twitteru.

Pitchfork totiž ohodnotil i album s písničkami pro děti a recenzenti mu udělili o půl bodu více. „Peppa nemusela zorganizovat listening party na stadionu Mercedes-Benz, aby získala o půl bodu více,“ napsali autoři na oficiální účet na Twitteru. Příspěvek brzy zmizel, Kanye West zatím na vtipný status nereagoval.

Domů
Sdílet
Diskuse