Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2021 7:54
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Pobodání uprostřed Brna: Policie zveřejnila fotku svědka, který může pomoci s dopadením pachatele

Pobodání uprostřed Brna: Policie zveřejnila fotku svědka, který může pomoci s dopadením pachatele
Zdroj: Flickr/Marco Verch/volně k užití (ilustrační obrázek)
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muž bez zjištěného důvodu zaútočil na ženu na lávce mezi parkem Koliště a IBC. Policisté hledají svědka, který se kolem místa činu pohyboval.

Zvláštní a brutální útok se odehrál za bílého dne prakticky uprostřed největšího města Moravy. Muž, zatím z nezjištěných důvodů, pobodal a pořezal mladou ženu. K incidentu došlo v úterý odpoledne na lávce mezi parkem Koliště a IBC. Policisté nyní prosí kolemjedoucí řidiče o spolupráci s nalezením pachatele.

Doporučeno
Soud odsoudil Čecha, který na Ukrajině bojoval za proruské separatisty. Za terorismus dostal 20 let Soud odsoudil Čecha, který na Ukrajině bojoval za proruské separatisty. Za terorismus dostal 20 let 7. září 2021 19:02

K útoku došlo v úterý kolem 15. hodiny. Pachatel ze zatím nezjištěného důvodu zaútočil na mladou ženu prakticky uprostřed Brna. Způsobil jí velmi vážná bodnořezná zranění v prostoru lávky, která spojuje park Koliště a centrum IBC.

„Kriminalisté uvítají případná svědectví řidičů jedoucích krátce před 15. hodinou po ulici Koliště či záznamy z palubních kamer jejich vozidel, které mohly zachytit událost. Poznatky přijmeme na lince 158,“ uvedl mluvčí policistů Pavel Šváb.

Ještě v úterý večer policie informace aktualizovala. Na web vyvěsila fotografii možného svědka, jenž měl v kritickou dobu projít kolem místa činu. Jeho svědectví by mohlo být rovněž důležitou částí k vyřešení případu a dopadení pachatele. Pokud jsi tím svědkem, nebo svědka znáš, kontaktuj policisty na čísle 158.

Fotografie svědka, který by mohl pomoci s dopadením pachatele

Brno svědek
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse