Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2021 17:53
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Ronaldo zazářil v prvním zápase za Manchester United. Návrat k Rudým ďáblům oslavil dvěma góly

Ronaldo zazářil v prvním zápase za Manchester United. Návrat k Rudým ďáblům oslavil dvěma góly
Zdroj: Clive Brunskill/Getty Images
SPORT CRISTIANO RONALDO
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších fotbalistů světa se v prvním zápase za Manchester ukázal v nejlepším světle.

Cristiano Ronaldo vstřelil v prvním zápase od návratu do Manchesteru United dva cenné góly, díky čemuž jeho tým získal tři body do tabulky. Jeden z nejlepších hráčů planety se do anglické ligy vrací po jedenácti letech a potvrdil pozici kanonýra. První gól vstřelil ještě v závěru prvního poločasu, druhým reagoval na přesný zásah Manquilla z Newcastlu. Finální výsledek 4:1 upravili Fernandes a Lingard.

Ronaldo před zápasem prohlásil, že není na dovolené, je připraven vyhrávat a získávat trofeje. V Manchesteru se plánuje zdržet několik let.

cristiano ronaldo
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill

Radují se i fanoušci, kteří svůj zájem o Ronalda v Manchesteru projevili nákupem červených dresů s číslem 7. Podle portálu Daily Mail jich prodal skoro dvojnásobně více než Lionel Messi, který nedávno přestoupil do klubu Paříž Saint-Germain.

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo působil v anglickém klubu Manchester United v letech 2003 až 2009. Celkově vstřelil 118 gólů v 292 zápasech. Před přestupem působil v klubu Juventus Turín.

Domů
Sdílet
Diskuse