Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2021 15:39
Čas čtení 1:29
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola posílá ostrý vzkaz svému rivalovi Kinclovi. Mezi slavnými MMA zápasníky to opět vře

Karlos Vémola posílá ostrý vzkaz svému rivalovi Kinclovi. Mezi slavnými MMA zápasníky to opět vře
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

„Mě lidi po prohře nezajímají. Mě zajímají vítězové, lidi, které má smysl porážet,“ řekl Vémola

Více než tři roky po prvním vzájemném zápase to mezi slavnými domácími bojovníky Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou opět začíná vřít. V poslední době se jejich dlouhodobě napjaté vztahy vyostřily poté, co český Terminátor okomentoval Kinclovu prohranou bitvu o titul organizace KSW. Podle Vémoly za prohru mohlo Kinclovo „malé srdce“, které prý předvedl i v jejich společném zápase, v němž český Terminátor vyhrál.

Patrik Kincl na slova Karlose Vémoly pohotově reagoval výzvou k odvetě, která se měla už dříve uskutečnit, ale nakonec byla zrušena. Podle Kincla by Vémola neměl mluvit o odvetě s Attilou Véghem, dokud není uzavřena právě tato kapitola. „Když tady někdo pořád vykřikuje něco o nějaké odvetě, tak by si měl nejdřív zamést před vlastním prahem. Měla by být úplně jiná odveta. Co, Karle?“ řekl Patrik Kincl ve svém podcastu Fight&Talk. 

Domů
Sdílet
Diskuse