Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 7:33
Čas čtení 1:06
Tímea Krauszová

Billie Eilish tvrdí, že se lidé bojí jejích velkých ňader, prý proto přišla už o sto tisíc followerů

Billie Eilish tvrdí, že se lidé bojí jejích velkých ňader, prý proto přišla už o sto tisíc followerů
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Kvůli fotce dekoltu ji prý opustili fanoušci.

Změnila svůj styl oblékání, přebarvila si vlasy a zklamala některé fanoušci. Billie Eilish v novém rozhovoru pro ELLE vysvětluje, že ji sice nenávistné komentáře unavují a přišla o velké množství fanoušků na sociálních sítích, ale chce zůstat sama sebou. Říká, že bez ohledu na to, co má na sobě (nebo na hlavě), je stále toutéž Billie Eilish a odmítá se zaseknout v čase.

Přišla o 100 tisíc fanoušků

V průběhu posledního roku vidíme proměnu mladé zpěvačky. Shodila nadrozměrné mikiny a tepláky, zbavila se neonových pramenů ve vlasech a osvojila si nový styl. Začala nosit přiléhavější oblečení, nebojí se výstřihů a naposledy svou krásou ohromila na honosné Met Gala v New Yorku.

Mnozí fanoušci si však oblíbili „tu starou Billie“, jak jí to připomínají i v komentářích na sociálních sítích. Její skejtersko-gotický styl mnozí považovali za snahu vyhnout se sexualizaci, a proto se jim nezamlouvají odhalené ženské křivky. Eilish vzkazují, že ji hudební průmysl změnil a že je falešná.

Billie Eilish Met Gala 2021
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola

„Lidé se horečně drží vzpomínek a připoutali se. Ale je to velmi odlidšťující. Ztratila jsem sto tisíc sledovatelů jen kvůli fotce dekoltu,“ řekla pro ELLE se smutným úsměvem na rtech. „Lidé se bojí velkých prsou.“

Doporučeno
Vyzrálé nové album Billie Eilish je plné zpovědí a melancholie (Recenze) Vyzrálé nové album Billie Eilish je plné zpovědí a melancholie (Recenze) 30. července 2021 16:37

Eilish se své přeměně věnovala v několika rozhovorech. Ve videu pro Vogue z Met Gala řekla, že si plní sen. „Mám pocit, že jsem za posledních několik let velmi dozrála a mám mnohem více sebevědomí. Vždy jsem to (obléci si podobné šaty, pozn. red.) Chtěla udělat. Ale měla jsem strach a necítila jsem se dobře ve vlastní kůži.“

Jak řekla i pro říjnové číslo ELLE, není panenka, které jen vyměníš hlavu. I v jiných kusech oblečení a s jiným účesem je podle vlastních slov stále sama sebou.

Domů
Sdílet
Diskuse