Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 7:33
Čas čtení 1:06
Tímea Krauszová

Billie Eilish tvrdí, že se lidé bojí jejích velkých ňader, prý proto přišla už o sto tisíc followerů

Billie Eilish tvrdí, že se lidé bojí jejích velkých ňader, prý proto přišla už o sto tisíc followerů
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Kvůli fotce dekoltu ji prý opustili fanoušci.

Změnila svůj styl oblékání, přebarvila si vlasy a zklamala některé fanoušci. Billie Eilish v novém rozhovoru pro ELLE vysvětluje, že ji sice nenávistné komentáře unavují a přišla o velké množství fanoušků na sociálních sítích, ale chce zůstat sama sebou. Říká, že bez ohledu na to, co má na sobě (nebo na hlavě), je stále toutéž Billie Eilish a odmítá se zaseknout v čase.

Přišla o 100 tisíc fanoušků

V průběhu posledního roku vidíme proměnu mladé zpěvačky. Shodila nadrozměrné mikiny a tepláky, zbavila se neonových pramenů ve vlasech a osvojila si nový styl. Začala nosit přiléhavější oblečení, nebojí se výstřihů a naposledy svou krásou ohromila na honosné Met Gala v New Yorku.

Mnozí fanoušci si však oblíbili „tu starou Billie“, jak jí to připomínají i v komentářích na sociálních sítích. Její skejtersko-gotický styl mnozí považovali za snahu vyhnout se sexualizaci, a proto se jim nezamlouvají odhalené ženské křivky. Eilish vzkazují, že ji hudební průmysl změnil a že je falešná.

Billie Eilish Met Gala 2021
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola
Domů
Sdílet
Diskuse