Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. září 2021 21:17
Čas čtení 0:41
Jakub Paulík

Bestie z Česka prý házela své oběti prasatům. Obávaný sériový vrah bude mít vlastní seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Až do své smrti tvrdil, že je nevinný.

Daniela (Kamila Trnková) je koncipientkou, která pracuje na případu brutálního sériového vraha Ivana Roubala (Hynek Čermák). Je však přesvědčena o jeho vině, a tak ji trápí morální dilema, zda má chladnokrevného zločince vůbec obhajovat.

Doporučeno
Bestiální vrah Roubal svazoval své oběti, aby se pomalu dusily vlastní vahou. Tělo muže nechal rozežrat v odpadní jímce Bestiální vrah Roubal svazoval své oběti, aby se pomalu dusily vlastní vahou. Tělo muže nechal rozežrat v odpadní jímce 23. července 2019 11:48

Tvůrci v čele s režisérkou Terezou Kopáčovou pracují na minisérii s názvem Případ Roubal, jejíž hlavní postavou bude nechvalně známý sériový vrah Ivan Roubal, píše iRozhlas.cz.

„Diváci mohou očekávat napětí, zajímavé postavy v podání skvělých herců, poctivou kriminální linku a věrnou atmosféru 90. let,“ tvrdí producenti z Evolution Films Ondřej Zima a Pavel Berčík. Minisérie bude mít premiéru v říjnu na Voyo Originál.

Ivan Roubal
Zdroj: Policie ČR

Roubal své oběti svazoval a vychutnával si, jak se dusí vlastní vahou. Před soudem se na obžalobě smál a tvrdil, že je nevinný. Na přelomu tisíciletí ho nakonec odsoudili na doživotí. Ve vězení zemřel v roce 2015.

Proslýchá se, že některé z obětí dával jako potravu prasatům, a proto je policie nikdy nenašla. Oficiálně ho odsoudili za 5 vražd, ale ve skutečnosti jich mohlo být více. Jeho statek Pohádka, na kterém žil, dodnes přitahuje velké množství zvědavců.

Domů
Sdílet
Diskuse