Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2021 20:17
Čas čtení 1:34
Vojtěch Vanda

VIDEO: Václav Havel by dnes oslavil 85. narozeniny. Připomeň si jeho legendární výrok

VIDEO: Václav Havel by dnes oslavil 85. narozeniny. Připomeň si jeho legendární výrok
Zdroj: Shepard Sherbell/CORBIS SABA/Corbis via Getty Images
ZAJÍMAVOSTI VÁCLAV HAVEL
Uložit Uložené

Václav Havel by oslavil kulatiny. K narozeninám se na Twitteru objevují připomínkové příspěvky a objevilo se i video s legendární myšlenkou.

První prezident České republiky Václav Havel by dnes oslavil pětaosmdesáté narozeniny. V rámci jeho kulatého výročí se to začalo na sociálních sítích hemžit vzpomínkovými posty. Státník, který je nejvýraznější politickou porevoluční osobností, zapůsobil na společnost různě; jedno video se zajímavou myšlenkou, které se objevilo na Twitteru, však koresponduje s momentální situací více než ostatní.

Doporučeno
Od prvního vystoupení Václava Havla v americkém Kongresu uběhlo 30 let. Podívej se na legendární proslov bývalého prezidenta Od prvního vystoupení Václava Havla v americkém Kongresu uběhlo 30 let. Podívej se na legendární proslov bývalého prezidenta 17. února 2020 13:53

Letos totiž vyšly Havlovy narozeniny na tři dny před parlamentními volbami. Z toho důvodu sdílel svou vzpomínku zpravodaj České televize v Bruselu Lukáš Dolanský. S prezidentem Havlem vedl před deseti lety rozhovor, v němž padly legendární věty.

Domů
Sdílet
Diskuse