Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2021 6:24
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Britská policie zatkla po zápase Premier League dva mladíky za homofobní pokřiky. „Takové chování nebudeme tolerovat,“ vzkázala

Britská policie zatkla po zápase Premier League dva mladíky za homofobní pokřiky. „Takové chování nebudeme tolerovat,“ vzkázala
Zdroj: Getty Images/Ross Kinnaird
NEWS
Uložit Uložené

Po zápase Manchesteru City proti Burnley zatkla policie na stadionu Etihad tři osoby.

O zásahu proti fanouškům informoval portál Skysport. Velitel zásahu Jamie Collins pro portál nespecifikoval, co přesně mladíci udělali, ale zdůraznil, že policejní složky budou i nadále zasahovat a přijmou opatření vůči všem osobám, které se chovají homofobně či rasisticky.

„Chci předat jasný vzkaz každému, kdo se chce takto chovat na fotbalových zápasech. Nebudeme to tolerovat,“ řekl Collins.

„Většina fanoušků, kteří se zúčastnili tohoto zápasu, se chovala ukázkově. Těmto lidem děkujeme. Budeme spolupracovat s našimi fotbalovými partnery na zajištění co nejtvrdších opatření včetně zákazu účasti těchto fanoušků na budoucích fotbalových zápasech,“ řekl velitel zásahu.

Domů
Sdílet
Diskuse