Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2021 10:42
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Seriál Arcane dostane druhou sérii. Hit Netflixu ze světa League of Legends má skvělou sledovanost i recenze

Seriál Arcane dostane druhou sérii. Hit Netflixu ze světa League of Legends má skvělou sledovanost i recenze
Zdroj: Netflix
NEWS
Uložit Uložené

Arcane se na Netflixu objevil teprve začátkem listopadu, ale dnes patří mezi nejsledovanější seriály celé platformy.

Animovaný seriál Arcane se po obrovském úspěchu dočká i druhé série. Společnost Netflix společně s herním studiem Riot Games stojícím za League of Legends potvrdila, že pokračování Arcane je již v tuto chvíli v produkci, ale na oficiální oznámení data vydání si zatím musíme počkat, informuje Variety.

Doporučeno
RECENZE: King Richard RECENZE: King Richard 19. listopadu 2021 13:30

Arcane se stal nejnovějším hitem Netflixu krátce poté, co jej streamingová platforma 6. listopadu zařadila do své nabídky. Seriál si můžeš pustit ve třech oddělených kapitolách, z nichž každá obsahuje tři epizody.

Jak jsme informovali již v předchozím článku, Arcane v čele s postavami Vi, Jinx a Caitlyn Kiramman nabízí uvěřitelný příběh s rizikem hrozícím každé postavě, při kterém divák netuší, co se stane.

K tomu, aby sis užil Arcane, nepotřebuješ znát svět League of Legends, protože seriál nabízí ucelený samostatný příběh odehrávající se před událostmi z populární hry.

Netflix potvrdil příchod druhé série seriálu na závěr akce pro fanoušky, která se uskutečnila v sobotu 20. listopadu.

Dosud je známo jen tolik, že Hailee Steinfeld, Ella Purnell a Katie Leung si v pokračování zopakují své dabingové role hlavních postav a producentem bude znovu Christian Linke po boku Marca Merrilla i Brandona Becka jako tvůrce samotného League of Legends.

Domů
Sdílet
Diskuse