Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2021 19:43
Čas čtení 0:50
Tímea Krauszová

South Park má covidový speciál: Pandemie podle tvůrců potrvá dekády, utahují si z celebrit i odpůrců očkování

South Park má covidový speciál: Pandemie podle tvůrců potrvá dekády, utahují si z celebrit i odpůrců očkování
Zdroj: South Park Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

South Park: Post Covid je nový film od tvůrců známého seriálu.

South Park ještě ani zdaleka nekončí. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si pro fanoušky připravili film plný sarkasmu o velmi aktuálním tématu. Odehrává se sice 40 let v budoucnosti, ale pandemie koronaviru ve filmu teprve končí a hlavní postavy se z ní snaží vzpamatovat. Nebude to ovšem jednoduché. Premiéru měl na Paramount+ na americký svátek Den díkůvzdání 25. listopadu.

Doporučeno
Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc 27. listopadu 2021 7:47

Post Covid

Nový film si utahuje takřka ze všeho: vysmívá se neočkovaným lidem a kritizuje celebrity, které si získávaly informace z pochybných zdrojů. Mezi nimi je také hráč amerického fotbalu Aaron Rodgers, který se přiznal, že informace o očkování získával například od Joea Rogana, který vakcíny kritizoval.

Kromě toho nechybí ani parodie na Kmotra, Policajta z Beverly Hills či na film Blade Runner 2049 od režiséra letošního filmového hitu Duna Denise Villeneuva. Nejde o první reakci na pandemii, loni už vyšly dvě speciální části v rámci seriálu, které se týkaly zejména koronaviru a vakcín. Obě sklidily úspěch.

Za svůj první film (South Park: Peklo na zemi) získali tvůrci v roce 1999 Oscara. Parker a Stone kromě tohoto filmu připravují 13 dalších projektů, které budou streamovány exkluzivně na platformě studia Paramount. Samotný seriál byl prodloužen až do 30. série. Smlouvu s Paramountem podepsali letos, za nové díly i celovečerní filmy získají 900 milionů dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse