Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2024 12:00
Čas čtení 1:04

VÝZVA NA OBNOVU: Hledáme umělce, kteří umí vytvářet cool věci. Ukaž, že máš talent, a my ti uděláme osobní inzerát

REFRESHER
Uložit Uložené

Kreslíš, vytváříš grafiky nebo se věnuješ jiné formě výtvarného umění? Máme pro tebe práci.

Místní umělce nebo projekty podporujeme od počátku existence Refresheru. Věříme, že je v Česku mnoho mladých talentovaných lidí, a jsme hrdí na to, že jim můžeme poskytnout platformu, kde mohou předvést svůj talent. Pokud už nějakou dobu sleduješ náš Instagram, určitě znáš náš #RefresherArt, ve kterém každý pátek představujeme tvorbu jednoho mladého umělce. Představujeme tak talent různých malířů, sochařů, šperkařů, spisovatelů, tanečníků či hudebníků.

Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
Příspěvek sdílený REFRESHER Slovakia (@refreshersk)

Zasloužíš si, aby o tobě ostatní věděli

Rozhodli jsme se osvěžit design našich samolepek. Kdo jiný se k tomu hodí lépe než mladí lidé, kteří denně tvoří umění?

Kreativitě se v tomto případě meze nekladou. „Think big, go wild.“ Tvým jediným úkolem bude vymyslet cool design samolepky, který podle tebe vystihuje moderní generaci. Samozřejmě nám tam nech i kousek sebe.

refresher nálepky
Zdroj: Refresher

Do otevřené výzvy se můžeš přihlásit do 31. května. Pošli své práce digitálně na adresu [email protected] a počkej, až se ti ozveme.

Po uzavření otevřené výzvy vybereme zakázku, která bude nejvíce „fresh“, a vyrobíme z ní nálepky. Vítěz získá 100 eur a osobní inzerát, který může jít doslova kamkoli. Během zbývajících měsíců budeme samolepky rozdávat našim fanouškům a necháme tvůj návrh žít vlastním životem. Ať už budou zdobit skateboardy, stěny klubů, notebooky, nebo školní sešity – nech se překvapit, kde všude své samolepky uvidíš.

Jak se jednoduše přihlásit:
  • Připrav design na nálepky, ze kterého nám spadne čelist.
  • Velikost návrhu necháme na tobě, ale neměl by přesahovat 15 cm po obou stranách. Své dílo pošli v digitální podobě (ve formátu .pdf, barevný model CMYK, rozlišení 300 DPI) na adresu [email protected].
  • Přihlášené dílo nesmí zobrazovat NSFW content a vulgarismy.
  • Po uzavření open callu čekej na e-mail od nás.
Domů
Sdílet
Diskuse