Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2024 20:09
Čas čtení 0:37
Veronika Ábelová

Simpsonovi jako sitcom z 50. let? Podívej se, co vytvořila umělá inteligence

Simpsonovi jako sitcom z 50. let? Podívej se, co vytvořila umělá inteligence
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY SIMPSONOVI UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Umělá inteligence dokáže opravdu divy a tentokrát se jí podařilo přetvořit oblíbený seriál do hyperrealistického sitcomu z padesátých let.

Minulý rok se prostřednictvím AI podařilo přetvořit seriál Griffinovi jako reálný sitcom z osmdesátek. Na platformě X se objevilo další video vytvořené umělou inteligencí. Tentokrát přišli na řadu Simpsonovi a sitcom z padesátých let vypadá až děsivě realisticky.

Doporučeno
Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě 30. dubna 2024 12:31

Dům Simpsonových na videu dostává nový barevný vzhled. Homer Simpson je vyobrazen jako milující a nemotorný a Marge jako jeho trpělivá a dobrosrdečná manželka, stejně jako je tomu i v animovaném seriálu. Lisa, Maggie a Bart jsou si podobní a opravdu důvěryhodně vytvoření. AI přivedla k životu i další postavy, jako jsou Millhouse, Apu, Vočko nebo Barney.

Vůbec nejvíce děsivě svým démonickým pohledem působí pan Burns, stejně jako Krusty a Levák Bob, který drží v ruce velký nůž. Video seriálu Simpsonovi zasazené do sitcomu z 50. let nasbíralo už přes 3,8 milionu zhlédnutí. I když jsou Simpsonovi známí svým předpovídáním budoucnosti, příchod vytvořeného videa seriál určitě nezaznamenal.

Zpět
Sdílet
Diskuse