Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2024 16:15
Čas čtení 0:37
Ilona Hobzová

VIDEO: Třetí řada seriálu Iveta se blíží. V traileru nechybí postavy syna Artura nebo Josefa Rychtáře

VIDEO: Třetí řada seriálu Iveta se blíží. V traileru nechybí postavy syna Artura nebo Josefa Rychtáře
Zdroj: Voyo
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

V závěrečné sérii se objeví postavy Josefa Rychtáře nebo Zdeňka Macury.

V minulých dnech si Česko připomínalo smutné výročí tragického úmrtí zpěvačky Ivety Bartošové. Osud populární zpěvačky v současné době připomíná zejména televize Nova. Do televizního vysílání zařadila první dvě řady minisérie Iveta. A 30. dubna zveřejnila trailer na třetí a zároveň závěrečnou řadu.

Doporučeno
Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě 30. dubna 2024 12:31

První díl poslední série se objeví už v pátek 10. května, zatím ale pouze na Voyo. Poslední řada se soustředí na osud zpěvačky v novém tisíciletí, kdy Bartošová sváděla stále větší boj s psychickými problémy a čelila tlaku ze strany bulvárních médií. 

IvetaIvetaIvetaIveta
Zobrazit galerii
(4)

„Uvidíme také její vztah s dospívajícím synem Arturem či partnerem Josefem Rychtářem, jehož ztvárnil David Prachař. V traileru však můžete vidět i další kontroverzní osobu z jejího života, Zdeňka Macuru v podání Richarda Krajča, či herce Filipa Rajmonta v kůži bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného,“ informuje server Kinobox.

Podařilo se tvůrčímu týmu zobrazit závěr zpěvaččina života citlivě a důstojně? Podle Kinoboxu ano. Upoutávka dává podle serveru naději, že se seriál nepřehoupne k bulvarizaci. 

Domů
Sdílet
Diskuse