Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2021 12:22
Čas čtení 0:32
Ivan Koribanič

Američanka se při natáčení erotického videa omylem postřelila do intimních partií

Američanka se při natáčení erotického videa omylem postřelila do intimních partií
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris/volně k užití
NEWS PORNOGRAFIE
Uložit Uložené

Lauren Hunter Daman z Georgie skončila v nemocnici.

Sedmadvacetiletá Lauren se omylem postřelila přímo do intimních partií. Stát se tak mělo při tvorbě erotického videa. V té době se v domě, kde bydlí, nacházeli i její spolubydlící. Ti přišli zvuk prověřit do jejího pokoje. Tam uviděli krvácející Lauren, která se začala omlouvat, píše portál The smoking gun.

První byli na místě záchranáři. Zástupce šerifa okresu Upson Zachary Wall uviděl po příjezdu na příjezdové cestě záchranáře, který držel zbraň s vystřeleným nábojem. Lauren byla s vážnými poraněními ve stabilizovaném stavu. Zranění nebyla život ohrožující. Ženu převezli do nemocnice v Maconě, která je od jejího domova vzdálena přibližně 65 kilometrů.

I přesto, že celý incident působí bizarně, proti Laurenu nebude podle slov šerifa Dana Kilgoreho pravděpodobně vzneseno žádné obvinění. Lauren byla začátkem týdne propuštěna do domácí léčby.

Domů
Sdílet
Diskuse