Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 17:41
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Pražští policisté zasahovali u hořícího Mercedesu. Z vozidla šlehaly plameny vysoké tři metry

VIDEO: Pražští policisté zasahovali u hořícího Mercedesu. Z vozidla šlehaly plameny vysoké tři metry
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Hlídka městské policie se postarala i poblíž stojícího muže, který na sobě měl hořící oděv.

V neděli 28. listopadu krátce po půlnoci zasahovala hlídka pražské městské policie u hořícího vozidla, které vzplálo na začátku Pařížské ulici. Z luxusního Mercedesu šlehaly až tři metry vysoké plameny, kterých se však strážníci nezalekli, popadli malé hasáky a automobil ihned začali hasit. Muži, který stál opodál a měl na sobě hořící oděv, poskytli první pomoc.

Doporučeno
VIDEO: Muž ohrožoval personál nemocnice na Benešovsku nožem a zbraní. Takto jej zpacifikovala policie VIDEO: Muž ohrožoval personál nemocnice na Benešovsku nožem a zbraní. Takto jej zpacifikovala policie 30. listopadu 2021 13:14

Při noční kontrole centra Prahy narazila hlídka v Pařížské ulici na hořící osobní vozidlo a přivolala posily. Za necelou minutu už byla na místě první z nich. Z motorové části vozu šlehaly třímetrové plameny a v blízkosti se nacházel muž, který se snažil svléknout hořící oděv,“ uvedla tisková mluvčí policie Irena Seifertová.

Domů
Sdílet
Diskuse