Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 13:14
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

VIDEO: Muž ohrožoval personál nemocnice na Benešovsku nožem a zbraní. Takto jej zpacifikovala policie

VIDEO: Muž ohrožoval personál nemocnice na Benešovsku nožem a zbraní. Takto jej zpacifikovala policie
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Vyhrocenou situací zvládli zdravotníci bravurně. Útočníka zamkli v ambulanci a vyčkali příjezdu policie.

Policie musela řešit případ napadení v benešovské nemocnici. Třiašedesátiletý muž, jenž byl přivezen na tamní chirurgickou ambulanci k ošetření, vytáhl na zdravotníky nůž a pistoli. Duchapřítomný personál však zamezil tragédii tím, že z ambulance utekl a muže v ní zamkl. Přivolaní policisté následně útočníka odzbrojili, čímž usnadnili práci přivolané zásahové jednotce.

Doporučeno
Nezvykle tichá Ostrava. Prosluněné město tiše truchlilo za oběti masakru ve fakultní nemocnici Nezvykle tichá Ostrava. Prosluněné město tiše truchlilo za oběti masakru ve fakultní nemocnici 11. prosince 2019 10:00

Celá akce se odehrála v pondělí před 15. hodinou odpolední, kdy byl do nemocnice v Benešově na chirurgickou ambulanci přivezen k ošetření třiašedesátiletý muž. Ten ale místo toho, aby se nechal ošetřit, vytáhl z batohu nůž a pistoli a začal ohrožovat své okolí. Duchapřítomní zdravotníci ale nezazmatkovali, z ambulance utekli a muže v místnosti zamkli.

Domů
Sdílet
Diskuse