Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2021 20:16
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

O Money Heist bude zbrusu nový seriál. Zaměří se na postavu milovaného Berlina

O Money Heist bude zbrusu nový seriál. Zaměří se na postavu milovaného Berlina
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix rozšiřuje svět Money Heist o další seriál. Podíváme se do minulosti nejoblíbenější postavy z prvních sérií.

Když tvůrci seriálu Money Heist oznámili, že 5. série bude jeho poslední, fanouškům dali malou naději. Hlavní příběh sice skončil, ale nikde není psáno, že svět, který vytvořili, nemohou rozvinout.

A to přesně i plánují, jelikož Deadline přišel se zprávou, že Netflix připravuje spin-off (odčlenění od hlavního příběhu) seriálu, který se zaměří na postavu Berlina. Ten se v seriálu objevuje v každé sérii i přesto, že už dávno zemřel.

Doporučeno
RECENZE: A Boy Called Christmas RECENZE: A Boy Called Christmas 30. listopadu 2021 11:36

A protože jsou s Professorem bratři, můžeme počítat s tím, že se v seriálu objeví i on. Jde o dvě nejoblíbenější postavy z celého seriálu, takže se vlastně asi nikdo nezlobí, že Netflix tento seriál „dojí“. Navíc samotní autoři se již přiznali, že litovali, že ho zabili tak brzy. V současnosti nemáme o seriálu kromě data premiéry někdy v roce 2023 žádné informace.

Dá se ovšem předpokládat, že se bude odehrávat před událostmi hlavního děje Money Heist a budou v něm vystupovat i jiné postavy. Na Berlinův příběh si tedy ještě počkáme minimálně rok.

Do té doby tě může potěšit, že už 3. prosince Netflix odhalí posledních 5 dílů z finální série Money Heist. Kromě toho se chystá také jihokorejský remake seriálu. V něm si Berlina zahraje Park Hae-Soo Set, kterého znáš jako Jo Sang-wooa ze Squid Game.

Domů
Sdílet
Diskuse