Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2021 19:04
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Internet se vysmívá předraženému adventnímu kalendáři od Chanel. Stojí skoro 20 tisíc a najdeš v něm nálepky či klíčenku

Internet se vysmívá předraženému adventnímu kalendáři od Chanel. Stojí skoro 20 tisíc a najdeš v něm nálepky či klíčenku
Zdroj: Unsplash/Laura Chouette/volně k užití
MÓDA
Uložit Uložené

Značka si účtuje zhruba 18,5 tisíce korun za kalendář s reklamními předměty a vzorky.

Adventní kalendář od luxusního módního domu Chanel způsobil na internetu smíšené dojmy. Mnozí lidé se totiž na sociálních sítích baví a kritizují, že je předražený a jsou v něm chabé dárky.

Upozornila na to také tiktokerka Elise Harmon, která ve svém videu otevřela všech 24 okének adventního kalendáře, který Chanel prodává za 825 dolarů (přibližně 18,5 tisíce korun) ve velkém bílém kalendáři ve tvaru ikonického parfému Chanel N°5.

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Po jeho rozbalení zjistila, že místo luxusních dárků se v něm nachází několik „obyčejných“ předmětů jako nálepky, klíčenka, odznaky, přívěsky malé vzorky parfémů a rtěnek či obyčejná plátěná taštička proti prachu s logem Chanel. V okénku s číslem 17 dokonce našla plastové víčko od láhve či reklamní předměty, které zákazníci dostávají zdarma k nákupu.

Její odhalující video má už téměř 14 milionů vidění a v dalším videu tvrdí, že ji oficiální účet Chanel zablokoval. K tiktokerce se přidali i další uživatelé, kteří po rozbalení předraženého adventního kalendáře jen nevěřícně kroutí hlavou.

Značka se k věci zatím nijak nevyjádřila, ale pravdou zůstává, že obsah kalendáře, ač se může zdát komický, přesně popisuje v informacích o výrobku na svém webu.

Domů
Sdílet
Diskuse