Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2021 15:35
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Elden Ring bude mít příběh od tvůrce Game of Thrones a atmosféru Pána prstenů. Tato hra už vypadat lépe prostě nemůže

Elden Ring bude mít příběh od tvůrce Game of Thrones a atmosféru Pána prstenů. Tato hra už vypadat lépe prostě nemůže
Zdroj: Bandai Namco/From Software
TECH
Uložit Uložené

Elden Ring má našlápnuto na nejlepší hru roku 2022. Nejnovější trailer tě v tom jen utvrdí. Cítíme z něho i atmosféru Pána prstenů.

Herní režisér Hidetaka Miyazaki a jeho talentované studio From Software se spojili s Georgem R. Martinem, tvůrcem knižní série Píseň ledu a ohně (Game of Thrones), a vytvořili spolu tento úžasně vypadající fantasy svět. Příběhový trailer nám vysvětluje, co se v něm stalo, kdo byl s kým ve válce a jaká bude role každého hráče.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her v prosinci a lednu. V singleplayerovkách a v multiplayeru strávíme během Vánoc stovky hodin 10 nejočekávanějších her v prosinci a lednu. V singleplayerovkách a v multiplayeru strávíme během Vánoc stovky hodin 3. prosince 2021 16:30

V traileru se můžeš pokochat záběry na obrovský fantasy svět plný příšer, obrů, lidí, ale i draků, vlkodlaka či záhadných, nebezpečných bytostí, jaké jsi ještě nikdy neviděl. Akční, náročné hry od tohoto studia nemívají tradiční příběhy se spoustou dialogů a příběhových videí. Elden Ring ale bude jiné.

Samozřejmě, nejvíc nás láká samotná hratelnost. Pokud jsi však viděl jeden z předešlých trailerů, dobře víš, že ta vypadá ještě lépe.

Elden Ring má podle mnohých našlápnuto na titul nejlepší hra roku 2022. A my zatím neznáme jediný důvod, proč tomu nevěřit. Do světa The Lands Between se naplno ponoříme již 25. února.

Domů
Sdílet
Diskuse