Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Zlatý Bažant.
23. prosince 2021 13:30
Čas čtení 0:51
Sponzorovaný obsah

Anketa: Tyhle výzvy museli lidé splnit, aby dostali zásobu piva

Anketa: Tyhle výzvy museli lidé splnit, aby dostali zásobu piva
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Vydali jsme se do ulic Prahy, abychom potrápili lidi řadou úkolů a výzev. Jejich odvaha ale nezůstala bez odměny.

Daleko lepší než hledat důvody, proč něco nejde, je najít způsob, jak to udělat. Život je plný výzev a naším úkolem je tyto výzvy přijímat a prožít svůj život opravdu naplno. Ve spolupráci s pivovarem Zlatý bažant jsme se vypravili na pražskou Letnou, abychom tuhle zprávu předali co nejvíce lidem.

Zlatý Bažant totiž přišel s novou kampaní s heslem „Proč ne?“, se kterou se snaží přesvědčit lidi, aby zahodili všechny zábrany, které mají a vydali se na každé dobrodružství, které jim život přinese. Právě toto poselství jsme se rozhodli předávat dál a zapeklitými výzvami potrápit každého, koho jsme potkali.

Navštívit web zlatý bažant

Každému koho jsme potkali jsme dali možnost účastnit se výzvy, která ho možná vyvede z komfortní zóny. Pokud se ale rozhodne do výzvy jít, čeká ho na jejím konci odměna v podobě zásoby piva. Účastníci výzvy museli oslovovat a obdarovat náhodné kolemjdoucí, šířit svůj nejoblíbenější recept na vánočního kapra a někdo se dokonce musel zbavit i všech dárků na Vánoce až na jeden. Jaký to byl se dozvíš ve videu.

Nezapomeň nám napsat do komentářů, jaké největší výzvy ti uplynulý rok přinesl a jaké z nich tě nejvíce obohatily a přiměly tě si říct: „Proč ne?“.

Domů
Sdílet
Diskuse