Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2021 8:42
Čas čtení 1:05
Adam Novosad

Dwayne Johnson se opřel do Vina Diesela: Jsi manipulátor, nikdy se do Rychle a zběsile nevrátím. Paula Walkera do toho netahej

Dwayne Johnson se opřel do Vina Diesela: Jsi manipulátor, nikdy se do Rychle a zběsile nevrátím. Paula Walkera do toho netahej
Zdroj: Universal Pictures
NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON RYCHLE A ZBĚSILE VIN DIESEL
Uložit Uložené

Dwayne Johnson podle svých slov kapitolu v Rychle a zběsile uzavřel.

Dwayne Johnson si nezahraje ve vyvrcholení ságy Rychle a zběsile. Začátkem listopadu se Vin Diesel pokusil Johnsona veřejně obměkčit příspěvkem na Instagramu, ve kterém mu vzkázal, že svět očekává finále desáté epizody Rychle a zběsile, ve kterém by se měl objevit i Johnson a nabídnout fanouškům zakončení, které si zaslouží.

Johnson ale nyní v rozhovoru pro CNN prohlásil, že Vin Diesel v době psaní příspěvku dlouhé měsíce věděl o jeho rozhodnutí nevrátit se na obrazovky v závěrečném Rychle a zběsile.

Herci se nezamlouvá ani fakt, že Diesel v příspěvku zmínil své děti i zesnulého Paula Walkera, kterými chtěl podle Johnsona pouze manipulovat jeho i veřejné mínění.

Domů
Sdílet
Diskuse