Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti Desenio.
31. prosince 2021 v 9:09
Čas čtení 2:04
Sponzorovaný obsah

Interiérové a designové trendy v roce 2022

Interiérové a designové trendy v roce 2022
Zdroj: Unsplash/Kara Eads
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Domov je místo, kde se za vámi zaklapnou dveře bytu nebo domu a vy se cítíte konečně uvolněně a především bezpečně. Abyste se skutečně cítili přímo skvěle, poté potřebujete i byt přizpůsobit svým vnitřním představám.

Domov je místo, kde se za vámi zaklapnou dveře bytu nebo domu a vy se cítíte konečně uvolněně a především bezpečně. Spadne z vás veškerý stres a vypadá to, že jste překročili práh, který vám přináší víc, než jen bydlení. Abyste se skutečně cítili přímo skvěle, poté potřebujete i byt přizpůsobit svým vnitřním představám.

Každý upřednostňuje jiný styl bydlení, ale není důvod proč si tak trochu nezařídit divočinu. Samozřejmě nejde o rozhádanou domácnost, ale trend roku 2022, kdy bude vévodit dřevo, pestré vzory pro typickou vzdálenou oblast Afriky, styl bydlení safari. Ovšem ne vždy je třeba mít kolem sebe pouze pestré vzory, které budou charakterizovat tuto krajinu. Velmi příjemnou dekorací mohou být černobílé plakáty, které přinesou jistou eleganci do prázdných míst na zdech.

Kouzlo není jen v barvách

Pokud váháte nad výběrem, podívejte se na bohatou nabídku, která vás doslova okouzlí. Právě vystižené rysy, které se dají znázornit v této černobílé podobě, mají kus tajemna a skutečně skvěle vyniknou v prostoru. Díky jejich profesionálnímu provedení lze zvolit prakticky cokoliv, zvířata, krajinu, květiny, nápisy nebo vyjádření pocitů.

Výhodou je, že tyto fotografie nebo umělecká díla nikdy nestárnou a hodí se perfektně nejen jako interiérový a designový doplněk pro rok 2022. Společnost vám mohou tyto černobílé plakáty dělat v podstatě celý život a navíc se hodí podle vlastního výběru do každého stylu bydlení. Zvláště když jim vyberete pěkný rámeček nebo jej jiným způsobem upevníte na zeď.

Co se hodí do stylu bydlení Safari a tajemné Afriky?

  • Zvířata – skvělý je lev, král zvířat. Je až neuvěřitelné, jak kvalitní tisk vystihne jeho hřívu. Nesmíme zapomenout na slony, které jsou nositelem štěstí. Nemluvě o elegantní žirafě, kterou si lze pořídit v několika verzích. Případně lze si zakoupit i celé stádo afrických zvířat.
  • Krajina - i v tomto případě je mnoho různých verzí a opět je skutečně krásná i v černobílém vyjádření. Vůbec nepůsobí smutně, naopak do rozzářeného bytu, kde vévodí barvy, je v tomto případě velmi vhodnou dekorací.
  • Grafické motivy – ty mohou být jen pouhým náznakem, který vás vtáhne do moderního trendu.
  • Trochu víc umění – umělecký styl má opět místo i v tomto podání a dává prostor k tomu, aby vás plakáty v černé a bílé barvě upoutaly natolik, že zapomenete na svět kolem sebe nebo případné trápení.

Černá a bílá

Přesně to jsou barvy, které se vzájemně velmi dobře doplňují a rozhodně nikdy nevyjdou z módy. Pokud si vytvoříte v této verzi obrazovou stěnu, tak rozhodně chybu neuděláte. Můžete vybírat z grafických tisků, ručně malovaných ilustrací, případně vše doplnit jednoduchou kresbou nebo textovým motivem. Možností je skutečně více a záleží jen na vašem vlastním výběru.

Moderní černobílé plakáty vám mohou dělat radost každý den a bezpochyby jsou vhodné i do každé místnosti. Důležité jsou rovněž i samotné rozměry a případné doplňky. Černobílé obrázky nebo plakáty v nástěnné koláži se dají jednoduše doplnit kvalitními rámečky. Ty mohou být velmi elegantní, pokud dáte přednost dřevu, ale samozřejmě je možné zvolit si i kovovou verzi.

Výhodou je opět volitelná barva. Mnohdy se rámečky do stylu bydlení nehodí, poté vyberte jinou možnost z nabídky příslušenství. Praktický je závěs nebo lze si plakátek umístit pod sklo. Možností je skutečně více.

Domů
Sdílet
Diskuse