Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2022 20:08
Čas čtení 0:37
Jakub Paulík

Předseda slovenského parlamentu reaguje na zbití 11leté dívky. Na „kobereček“ si zavolá ministra vnitra

Předseda slovenského parlamentu reaguje na zbití 11leté dívky. Na „kobereček“ si zavolá ministra vnitra
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
POLITIKA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Kauza útoku ve slovenské obci Miloslavovo pokračuje.

Slovenský předseda parlamentu Boris Kollár natočil video, ve kterém se ohradil vůči šikaně dětí. Reagoval tak na nedávný útok ze 2. ledna 2022, kdy teenageři v obci Miloslavovo na západě Slovenska opili, zbili a svlékli do naha 11letou dívku. „Jsem otec hodně dětí, všichni to dobře víte, moc se mě to osobně dotklo,“ řekl mnohonásobný rodič a lídr strany SME RODINA.

Na nejbližší koaliční radě chce proto předvolat ministra vnitra Romana Mikulce, aby mu vysvětlil, jak se dá šikaně dětí do budoucna vyhnout. „Budu od něj požadovat jasné kroky, jakým způsobem se na Slovensku zamezí takové šikaně,“ prohlásil. V případě nutnosti chce prý změnit Trestní zákon, aby útočníci jako v Miloslavově skončili v „polepšovnách“ až do věku dospělosti.

Doporučeno
Parta přátel na Slovensku opíjela a bila 11letou dívku. Fyzické násilí si nahrávali na mobily Parta přátel na Slovensku opíjela a bila 11letou dívku. Fyzické násilí si nahrávali na mobily 5. ledna 2022 12:45
Domů
Sdílet
Diskuse