Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2022 16:13
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

Kanye West plánuje cestu do Ruska. Chce se setkat s Putinem a rozšířit v zemi své podnikání

Kanye West plánuje cestu do Ruska. Chce se setkat s Putinem a rozšířit v zemi své podnikání
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke
NEWS KANYE WEST VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Zpěvák se chce mimo jiné zúčastnit i nedělní bohoslužby v Rusku.

Americký raper Kanye West, který si nyní říká Ye, prý plánuje cestu do Ruska. Chce se tam setkat s prezidentem Vladimirem Putinem, navštívit bohoslužbu a v zemi by rád rozšířil i svoje podnikání. K cestě by mohlo dojít už na jaře či v létě tohoto roku, informuje deník Billboard

Kanye West chce směřovat na východ, a to nejen ve smyslu podnikání. Během tohoto roku plánuje navštívit Rusko, kde se chce setkat s prezidentem Vladimirem Putinem a v zemi údajně bude mít i několik obchodních schůzek. Zpěvák plánuje rozšířit své podnikání do Ruska, na čemž údajně bude spolupracovat s tamním miliardářem a developerem Arasem Agalarovem a jeho synem Eminem.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 11. ledna 2022 7:00

Plánovanou cestu potvrdil Kaneyho důvěrník a strategický poradce Ameer Sudan, podle kterého by se Rusko mohlo stát raperovým druhým domovem. „Bude tam trávit hodně času,“ prohlásil.

V Rusku by měl Kanye West podnikat s developerem Arasem Agalarovem, kterému bývá přezdíváno „ruský Donald Trump“. Agalarov dlouhodobě spolupracuje i s bývalým prezidentem Spojených Států Donaldem Trumpem a do obchodů zapojil i svého syna Emina Agalarova, který se kromě podnikání věnuje především hudbě.

Díky obchodům s rodinou Agalarových by se Kanyeho bohatství mělo zvýšit o 10 miliard dolarů (zhruba 214 miliard korun). Raper by měl na oplátku hudebně spolupracovat s Eminem, kterému by mohl pomoci rozjet kariéru ve Spojených státech.

Vztahy mezi Spojenými státy a Ruskem přitom nejsou ideální a americké ministerstvo zahraničí svým občanům doporučilo, aby do východní země kvůli hrozbě terorismu necestovali. Ani to prý Kanyeho nezastaví. „Tohle je Ye, Ye se tam dostane bez ohledu na to, co kdo řekne. Bude speciálním hostem Agalarových,“ prohlásil Sudan.

Domů
Sdílet
Diskuse