Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2022 16:13
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

Kanye West plánuje cestu do Ruska. Chce se setkat s Putinem a rozšířit v zemi své podnikání

Kanye West plánuje cestu do Ruska. Chce se setkat s Putinem a rozšířit v zemi své podnikání
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke
NEWS KANYE WEST VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Zpěvák se chce mimo jiné zúčastnit i nedělní bohoslužby v Rusku.

Americký raper Kanye West, který si nyní říká Ye, prý plánuje cestu do Ruska. Chce se tam setkat s prezidentem Vladimirem Putinem, navštívit bohoslužbu a v zemi by rád rozšířil i svoje podnikání. K cestě by mohlo dojít už na jaře či v létě tohoto roku, informuje deník Billboard

Kanye West chce směřovat na východ, a to nejen ve smyslu podnikání. Během tohoto roku plánuje navštívit Rusko, kde se chce setkat s prezidentem Vladimirem Putinem a v zemi údajně bude mít i několik obchodních schůzek. Zpěvák plánuje rozšířit své podnikání do Ruska, na čemž údajně bude spolupracovat s tamním miliardářem a developerem Arasem Agalarovem a jeho synem Eminem.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 11. ledna 2022 7:00

Plánovanou cestu potvrdil Kaneyho důvěrník a strategický poradce Ameer Sudan, podle kterého by se Rusko mohlo stát raperovým druhým domovem. „Bude tam trávit hodně času,“ prohlásil.

Domů
Sdílet
Diskuse