Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2022 16:49
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

V jednej sekunde kecajú na vecku, v ďalšej sa schovávajú pred zabijakom. Sleduj mrazivý trailer drámy o šialencovi v škole

V jednej sekunde kecajú na vecku, v ďalšej sa schovávajú pred zabijakom. Sleduj mrazivý trailer drámy o šialencovi v škole
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Novinka od HBO Max z teba vyplaví všetky emócie a slzy. Zobrazí streľbu na strednej škole a to, ako sa s tým študenti vyrovnajú.

The Fallout je režijným debutom Megan Park, ktorá sa v ňom zamerala na streľbu na strednej škole. Jenna Ortega (uvidíš ju v horore Scream 5) hrá Vadu, stredoškoláčku, ktorá sa začne na záchodoch rozprávať so svojou spolužiačkou, keď z ničoho nič začujú streľbu a schovajú sa v kabínke.

Doporučeno
Grimasy Jima Carreyho šetřily studiím miliony dolarů na počítačových tricích. V Hollywoodu se mu žádný komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetřily studiím miliony dolarů na počítačových tricích. V Hollywoodu se mu žádný komik nevyrovnal 17. ledna 2022 12:30

Film následne sleduje, ako streľba ovplyvnila ich životy a vzťahy v rodinách a medzi kamarátmi. Študenti sa boja návratu do školy, ich rodičia sú vystresovaní a deti sa postupne stávajú čoraz viac mentálne a emočne nestabilnými. Prekonať to im bude chcieť pomôcť aj terapeutka (hrá ju Shailene Woodley).

Dráma The Fallout má len 92 minút a na HBO Max bude premiérovať už 27. januára. Snímka má na Rottentomatoes po 39 recenziách priemerné hodnotenie 7,9/10, a to pri 92 % pozitívnych recenzií.

Domů
Sdílet
Diskuse