Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2022 18:30
Čas čtení 5:22
Adam Novosad

„Muže měním častěji než kalhotky.“ Soutěžící v novém Too Hot to Handle porušili zákaz intimností již po 8 minutách

ZAJÍMAVOSTI NETFLIX TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

Třetí série Too Hot to Handle věrné fanoušky nezklamala. Netflix se však bude muset zamyslet nad tím, kam chce show směřovat v budoucnosti.

Když Netflix v pandemickém roce vydal reality show Too Hot to Handle, způsobil hotové šílenství. Základní koncept shromáždit partu 10 mladých nezadaných lidí na izolovaném ostrově s luxusním resortem, aniž by předem věděli, že se budou muset zdržet sexu, dokázal v první sérii vytvořit úsměvné i dramatické situace.

Mezitím tvůrci z Netflixu očividně pochopili, že pokud koncept Too Hot to Handle funguje, je třeba z něj vyždímat poslední kapku financí. Minulý rok jsme se proto dočkali druhé série originální show s Američany, Brity nebo Australany, ale karty zamíchaly zejména mnohem divočejší verze z Brazílie a poté z celé Latinské Ameriky. 

Začátek roku 2022 se Netflix rozhodl okořenit třetí sérií originálního Too Hot to Handle. Dočkali jsme se party z anglicky mluvících zemí, která se podle úvodních dotáček chystala na pořádně divoký sexuální maraton. Byl ale opak pravdou?

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Když zjistíš, že jsi v Too Hot to Handle, a chceš volat mamce

Latinskoamerické edice Too Hot to Handle nás jako diváky rozmazlily. Oproti originální verzi neměli lidé z Jižní Ameriky či Mexika problém před kamerami okamžitě odhodit zábrany.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Ba co víc, Netflix vymyslel nové pravidlo, podle kterého měli soutěžící na prvních 24 hodin možnost sexuálně se sbližovat, jakkoli chtějí, ať je po začátku zákazu jakýchkoli intimních doteků, líbání a sexu frustrace soutěžících mnohem větší. 

Jinak to nebylo ani v této sérii Too Hot to Handle. Parta Britů, Američanů a Australanů nastoupila na exotický ostrov s vědomím, že se přihlásili do reality show Pleasure Island a přišli mezi sebou soutěžit o to, kdo je největší kanec a zvládne více sexuálních zážitků. 

Opak je ovšem pravdou a soutěžícím to prozradí po několika desítkách minut. Umělá inteligence Lana, která kontroluje dodržování pravidel, se zjeví za doprovodu ohňostrojů a soutěžícím vysvětlí, že od této chvíle mohou zapomenout na jakékoli intimnosti.

Zřejmě si umíš představit, jak soutěžící reagovali na zákaz sexu, když na ostrov přijeli s cílem užít si ho co nejvíc. Pár z nich chtělo jet okamžitě domů, jeden chtěl rovnou svoji frustraci a smutek uchlácholit tím, že by zavolal své matce.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Muže měním častěji než kalhotky, přiznala se hned v úvodu

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 109299 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Která soutěžící prý mění muže častěji než své kalhotky.
  • Jak se dvěma ženám podařilo porušit pravidla za rekordních 8 minut.
  • Která dvojice dokázala sexem a líbáním snížit výhru o tři čtvrtiny.
  • Jak se soutěžícím podařilo historicky poprvé snížit výhru na 0 dolarů.
  • Jak prvoplánově se Netflix snažil oživit drama ve vile vypnutím Lany.
  • Proč byla nejvíce frustrující částí show přeměna sukničkáře na romantika.
  • Jak je možné, že podle nás udělal Netflix show Too Hot to Handle ještě povrchnější.
Domů
Sdílet
Diskuse