Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2022 9:08
Čas čtení 0:37
Radim Šlechta

Jiří Burian: Největší čísla dělají děti, nejlepší song roku 2021 je od Annabelle (Videorozhovor)

Jiří Burian: Největší čísla dělají děti, nejlepší song roku 2021 je od Annabelle (Videorozhovor)
Zdroj: REFRESHER
HUDBA JIŘÍ BURIAN KAPITÁN DEMO
Uložit Uložené

Pozvání na rozhovor s naší moderátorkou Anet přijal producent Jiří Burian.

Přináší ti převážnou část kvalitního českého popu. Jako Kapitán Demo vyprodává haly a s obnovenou legendou 90. let Southpaw provádí posluchače melancholií a poctivou kytarovou hudbou.

Jiří Burian je jeden z nejúspěšnějších českých hudebních producentů, skladatelů i interpretů. Na deskách spolupracoval třeba s Tomášem Klusem nebo Emmou Smetana. Mimo práci plní Instagram svými rekordy v dechových cvičeních nebo otužování. A za naší moderátorkou Anet dorazil na videorozhovor, který si teď můžeš pustit.

Doporučeno
Gunna: svěřenec Young Thuga, jehož kvality na Slovensku ocenili více rapeři v backstagy než fanoušci pod pódiem Gunna: svěřenec Young Thuga, jehož kvality na Slovensku ocenili více rapeři v backstagy než fanoušci pod pódiem 31. ledna 2022 9:30

S Jiřím stihla Anet probrat všechno, co by tě mohlo zajímat. Řeč byla o tajemství úspěchu Kapitána Dema, poskytne ti také hlubší vhled do práce producenta a skladatele. Jiří nám ale řekne také o svém názoru na Superstar nebo o tom, jaké meditační praktiky má za sebou.

Nejvíc se ale budeme bavit samozřejmě o hudbě. Prozradí, co považuje za nejlepší song minulého roku a co se mu na něm líbí. Řekne, kdo je typickým fanouškem Kapitána Dema a proč největší čísla v počtu přehrání dělají děti.

Domů
Sdílet
Diskuse