Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2022 20:34
Čas čtení 0:56
Tereza Patočková

Italská policie nalezla důchodkyni v jejím domě dva roky poté, co zemřela. Apeluje na zlepšení podmínek pro opuštěné důchodce

Italská policie nalezla důchodkyni v jejím domě dva roky poté, co zemřela. Apeluje na zlepšení podmínek pro opuštěné důchodce
Zdroj: Pexels/Mike
NEWS ITÁLIE
Uložit Uložené

Italská policie náhodou objevila ostatky dva roky mrtvé důchodkyně poté, co byla přivolána k nesouvisejícímu případu. O ženu se nikdo nezajímal a tak ani nikdo nezjistil, že zemřela. Případ v Itálii otevřel téma péče o opuštěné důchodce.

Na případu se snaží autority snaží ilustrovat stav péče o opuštěné důchodce, jaký v zemi v současné době je. Apeluje na zlepšení jejich podmínek. Se zprávou přišel zpravodajský server France 24.

Důchodkyně Marinella Beretta, jež neměla žádné živé příbuzné byla nalezena ve svém domě ve městě Prestino v severní Itálii. Policie narazila na její ostatky, když byla během silné větrné bouře přivolána, aby zkontrolovala nebezpečně vypadající stromy v její zahradě, u kterých hrozilo, že by mohly být větrem vyvráceny. Policie při ohlednání těla neshledala nic, co by nasvědčovalo cizímu zavinění.

Domů
Sdílet
Diskuse