Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článok je PR správa společnosti Futurino.
11. února 2022 15:50
Čas čtení 1:37
Sponzorovaný obsah

Hledáš dárek na Valentýna? Vsaď na osvědčenou klasiku!

Hledáš dárek na Valentýna? Vsaď na osvědčenou klasiku!
Zdroj: Fleurop
KULTURA VALENTÝN
Uložit Uložené

Valentýn je pomalu za dveřmi, a ty se můžeš začít chystat na den, kdy máš jedinečnou šanci vyjádřit někomu svoji lásku.

Ať už jsi se svou drahou polovičkou jakkoli dlouho, neváhej a dej jí najevo, co doopravdy cítíš. Pomůže ti s tím online doručení květin – s čerstvě nařezaným pugétem totiž určitě zaboduješ.

Připrav se na Valentýn včas

Oblíbený americký svátek s evropskými kořeny si našel cestu i do naší republiky, kde ho slaví přibližně třetina obyvatelstva. Tradicím spojeným s oslavami 14. února se tedy pravděpodobně nevyhneš.

Jestli máš přítelkyni, přítele, nebo chceš někomu vyjádřit své sympatie, určitě by sis neměl tento den nechat ujít. Fantazii se meze nekladou, naplánovat můžeš například romantickou procházku, večeři při svíčkách nebo valentýnský filmový večer

Nic však nezkazíš ani pořádnou kyticí, která zaručeně udělá radost každému. Pokud chceš svoji lásku překvapit, můžeš jí nechat doručit květiny od firmy Fleurop.cz. Ušetříš tak čas a vyhneš se zdlouhavému čekání v květinářství.

kvety
Zdroj: Fleurop

Překvap svého partnera či partnerku kdekoli na světě

Fleurop.cz nabízí své služby nejen u nás v ČR, ale po celém světě. Pro svého partnera či partnerku tak můžeš připravit nezapomenutelný dárek a nechat ho doručit doslova kamkoliv. Stačí, když na e-shopu vybereš kytici, která se ti líbí, vyplníš adresu příjemce a máš hotovo.

Doporučeno
Utratit tisíce za večeři je klišé. Máme tipy na originální valentýnská rande, která ti nezruinují peněženku Utratit tisíce za večeři je klišé. Máme tipy na originální valentýnská rande, která ti nezruinují peněženku 9. února 2024 16:00

Ke kytici můžeš navíc připojit i drobný dárek v podobě kvalitní bonboniéry či značkového šampaňského. Jestli dbáš spíše na originalitu, můžeš vsadit i na květiny v dárkové krabičce. Tebou zadaná objednávka bude zpracována ještě v ten samý den a připravena k doručení na zvolenou adresu.

Tvoji objednávku si vždy vezme na starost florista, který je nejblíže místu doručení. Květiny budou navíc po celou dobu uloženy v chladícím boxu, díky čemuž budou vypadat jako čerstvě nařezané.

kvety
Zdroj: Fleurop

Kytice o tobě prozradí více, než si myslíš

I když je darování květin považováno za klasický krok, jak vyjádřit někomu svoji náklonnost, není radno brát jejich výběr na lehkou váhu. Kytice totiž o tobě, nebo lépe tvých pocitech, může prozradit mnohem více, než si myslíš. V první řadě se zaměř na barvu květiny, jejímž prostřednictvím můžeš dát najevo, co k dané osobě cítíš.

Na Valentýna můžeš vybírat zejména z těchto barev:

• bílá – představuje čistou lásku a věrnost,
• žlutá – ztělesňuje přátelství,
• modrá – slouží především jako důkaz věrnosti,
• fialová – je vhodná k vyjádření obdivu,
• růžová – symbolizuje lásku a štěstí,
• červená – nejlepší způsob, jak můžeš někomu říct, že ho miluješ.

Květiny můžeš vybírat i podle vůně, která by měla být především příjemná. Hlavní však je, aby kytice voněla tvojí partnerce či partnerovi. Jestliže si nevíš rady, určitě nic nezkazíš kyticí růží, které jsou obecně považovány za nejoblíbenější druh květin napříč světem.  

Domů
Sdílet
Diskuse