Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2022 17:12
Čas čtení 0:35
Richard Balog

Rytíři kulatého stolu ze skla a zlata jako ústřední motiv hodinek za více než 7 milionů korun

Rytíři kulatého stolu ze skla a zlata jako ústřední motiv hodinek za více než 7 milionů korun
Zdroj: Roger Dubuis
MÓDA
Uložit Uložené

Švýcarský výrobce Roger Dubuis představil limitovanou novinku, se kterou si mistři hodináři vyhráli do nejmenších detailů.

Švýcarský výrobce hodinek Roger Dubuis není známý jako například značky Rolex nebo Patek Philippe, ale přináší novinku, která vyráží dech. Ústředním motivem limitovaného modelu s názvem Knight of the Round Table jsou rytíři kulatého stolu z britské legendy o králi Artušovi.

Mistři hodináři vyrobili rytíře z černého muránského skla a 18karátového růžového zlata. S jejich vzhledem si vyhráli do nejmenších detailů. Průměr pouzdra ze zlata je 45 milimetrů. Ručně vyrobené hodinky jsou poháněny 4Hz automatickým kalibrem Monobalancier RD821. Více informací o tomto uměleckém díle najdeš na webové stránce značky se sídlem v Ženevě.

K dispozici je jen osmadvacet kusů s cenou v přepočtu přes 7 milionů korun. Společnost Roger Dubuis vsadila na tento motiv již v minulosti, avšak letošním provedením hodináři překonali všechny předchozí varianty. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Roger Dubuis (@roger_dubuis)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Roger Dubuis (@roger_dubuis)

Domů
Sdílet
Diskuse