Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2022 7:45
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

Čtvrtá série seriálu Stranger Things bude rozdělena do dvou částí. Té první se dočkáme již v květnu

Čtvrtá série seriálu Stranger Things bude rozdělena do dvou částí. Té první se dočkáme již v květnu
Zdroj: Netflix/propagační materiál
NEWS STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Fanoušci seriálu Stranger Things jásají. Po třech letech se konečně dočkají čtvrté série, která ale bude rozdělena do dvou částí. Tu první na televizních obrazovkách uvidíš už 27. května, ale na druhou si budeš muset počkat do 1. července.

Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will, Nancy nebo šerif Hopper. Kdo by neznal oblíbený sci-fi hororový seriál Stranger Things, který si získal srdce mnoha fanoušků z celého světa. Když byl v roce 2019 odvysílán poslední díl třetí série, pravděpodobně nikdo netušil, že si na pokračování napínavého příběhu budeme muset počkat dlouhé tři roky. To ostatně netušili ani producenti, kterým do natáčení hodila vidle pandemie koronaviru.

Nyní však Netflix uveřejnil data uvedení čtvrté řady, která bude rozdělena do dvou částí. Té první se dočkáme již 27. května, ale na druhou si budeme muset počkat až do 1. července.

Domů
Sdílet
Diskuse