Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2022 8:50
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Trump: Putin je geniální. Nám by se to nikdy nestalo, měl jsem ho rád a on měl rád mě

Trump: Putin je geniální. Nám by se to nikdy nestalo, měl jsem ho rád a on měl rád mě
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS DONALD TRUMP RUSKO UKRAJINA VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Bývalý prezident Spojených států Donald Trump označil prezidenta Vladimira Putina za geniálního. V kontroverzním podcastu zkritizoval Bidena a posteskl si nad tím, že za jeho úřadu byly vztahy s Ruskem skvělé.

Situace mezi Ukrajinou a Ruskem se vyostřuje a své k tomu nyní pověděl i bývalý prezident Spojených států Donald Trump. Ten v kontroverzním podcastu The Clay Travis & Buck Sexton Show zkritizoval Joea Bidena a ruského prezidenta Vladimira Putina označil za geniálního. „Znal jsem Putina velmi dobře. Skvěle jsme spolu vycházeli. Měl jsem ho rád, on měl rád mě,“ prohlásil Trump.

Doporučeno
Rusko se údajně neplánuje zastavit na Donbasu. Nedaleko ukrajinských hranic nasazuje další vojáky Rusko se údajně neplánuje zastavit na Donbasu. Nedaleko ukrajinských hranic nasazuje další vojáky 23. února 2022 7:45

Podle bývalého prezidenta Donalda Trumpa by se za jeho úřadování situace mezi Ukrajinou a Ruskem nevyostřila, neboť s Putinem udržoval dobré vztahy. To se prý jeho nástupci Bidenovi nedaří. „Nám by se to nikdy nestalo,“ prohlásil Trump. 

Domů
Sdílet
Diskuse