Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. února 2022 7:45
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Rusko se údajně neplánuje zastavit na Donbasu. Nedaleko ukrajinských hranic nasazuje další vojáky

Rusko se údajně neplánuje zastavit na Donbasu. Nedaleko ukrajinských hranic nasazuje další vojáky
Zdroj: TASR/AP/Russian Defense Ministry Press Service
NEWS RUSKO UKRAJINA
Uložit Uložené

Situace na Ukrajině se vyostřuje. Zpravodajská služba tvrdí, že se Rusko neplánuje zastavit na Donbasu a bude prostupovat dál do země. Myšlenku podporují i záběry ruské armády, která nedaleko ukrajinských hranic nasazuje další vojáky a vybavení.

Ukrajinská zpravodajská služba informovala prezidenta země Volodymyra Zelenskyjho o tom, že se Rusko neplánuje zastavit na Donbasu a může pronikat dál do země. Hypotézu podporují snímky ruské armády, které zveřejnil server Ukrajinská pravda a ze kterých vyplývá, že Rusko poblíž ukrajinských hranic opravdu nasazuje další vojáky a vybavení. Ohrožena by mohla být města Charkov, Cherson a Kyjev.

Doporučeno
Právě se děje: Putin nařídil vyslání vojáků na Donbas. Tvrdí, že jde o „mírové operace“ Právě se děje: Putin nařídil vyslání vojáků na Donbas. Tvrdí, že jde o „mírové operace“ 21. února 2022 23:09

Ukrajinská rozvědka má informace, že se Rusko neplánuje zastavit v Donbasu a chce pokračovat ve vojenské eskalaci. V první řadě se v rizikové zóně nacházejí Charkov, Cherson a Kyjev,“ uvedl zástupce rozvědky Ukrajinská pravda.

Domů
Sdílet
Diskuse